مجله پزشکی سلامت

مصرف لیموترش موجب استحکام لثه ها می شود

 

 

مصرف لیموترش موجب متعادل نگه داشتن وزن بدن می شود و به دلیل ساخته شدن کلاژن به استحکام لثه ها کمک می کند.

دکتر سید ضیاء الدین مظهری افزود: لیموترش از خانواده مرکبات و سرشار از ویتامین ث است که مصرف آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

وی اظهار داشت : مصرف این میوه برای همه افراد در حد تعادل توصیه می شود و افرادی که مبتلا به بیماری های معده از جمله رفلاکس معده هستند باید با احتیاط مصرف کنند.

این متخصص تغذیه یادآور شد : از خواص لیموترش می توان به متعادل نگه داشتن وزن بدن، رفع خشکی بزاق و دهان و پیشگیری از ایجاد لکه های پوستی ناشی از آسیب مویرگ ها در استحکام لثه ها اشاره کرد.

مظهری خاطر نشان کرد: مصرف لیموترش همراه با غذا موجب افزایش جذب آهن در بدن می شود 

 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 

چگونه دندانهای زیبا داشته باشیم ؟ 

 



مهمترین عملکرد دندانها جویدن غذا است و سپس کارهایی از جمله بیان درست کلمات. ولی بعضی از افراد از دندانهای خود استفاده نابجا میکنند از جمله : شکستن بادام و پسته، خوردن یخ، باز کردن در نوشابه!!!، پاره کردن پاکت چیپس و جویدن شکلاتهای سفت.
دستگاههای مخلوط کن برای درست کردن یخ در بهشت تیغه های مخصوص خرد کردن یخ دارند که مقاومت بالایی دارد ولی خیلی از مردم با همین دندانهای خود یخ را میجوند.

سفید کننده های دندان چه تاثیری دارند؟
سفید کننده ها دارای انواع مختلفی هستند. سفید کننده های معمولی که بدون نسخه در داروخانه ها بفروش میرسند اثر مخربی بر روی دندانها و لثه ندارند. اما بسته هایی وجود دارند که بعنوان سفید کننده در اختیار دندانپزشکان قرار داده میشوند. این بسته ها دارای ترکیبات اسیدی هستند که در طولانی مدت ممکن است مینای دندان را تخریب کند. بهترین نوع آنرا از دندانپزشک خود بخواهید.
موثرترین و سریعترین روش سفید کردن دندان با استفاده از محلولهای غلیظ امکان پذیر است. این ترکیبات بر روی ساختار مینای دندان اثر گذاشته و مقاومت آنرا کم میکند. از طرف دیگر بعد از مدت کوتاهی رنگ آن به حالت اول برگشته و در نهایت نتیجه ای جز اتلاف هزینه و زمان نداشته است. به عبارت دیگر سفید شدن دندان ناشی از تغییر رنگ آن نیست بلکه برداشته شدن لایه های سطحی مینای دندان است.
حفظ سلامت دندانها از نمای ظاهریشان مهمتر است. بعضی از مواد سطح دندانها را خراش میدهند. کسانی که کمتر از این مواد استفاده میکنند، دندانهای سالمتری دارند. این مواد گاهی باعث ایجاد حساسیت در لثه هم میشوند.

دندانهای خود را زیاد نسائید.
اگر میخواهید بهترین نوع خمیردندان و مسواک را پیدا کنید به تائیدیه انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) دقت کنید. به این ترتیب هرگز از یک مسواک زبر و خشن استفاده نخواهید کرد. یک مسواک در عین اینکه باید بتواند جرمهای غذایی روی دندان را از بین ببرد، نباید لثه را تخریب نماید. مسواک نرم (Soft) مناسبترین نوع مسواک است.
هرگز از یک مسواک بیشتر از 3 ماه استفاده نکنید. این محدودیت زمانی الزامیست. اگر میخواهید از مسواک برقی استفاده کنید، دقت کنید که سر آن حالت چرخشی داشته باشد و حرکت آن بحالت عمودی نباشد. 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 

خاصیت شگفت انگیز قارچ برای مقابله با اضطراب بیماران سرطانی

دانشمندان در آمریکا دریافته اند که ماده ای موثر و فعال در قارچ های خوراکی وجود دارد که می تواند اضطراب را در بیماران مبتلا به سرطان کاهش دهد و خلق آنها را بهبود بخشد.

چارلز گروب پژوهشگر مرکز پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در شهر تورنس و دستیاران وی روی ۱۲ بیمار مبتلا به سرطان پیشرفته که دچار اضطراب هم بودند مطالعه کردند.

به این بیماران یک دوز از همین ماده موجود در قارچ موسوم به «پسیلوسیبین» یا ویتامین نیاسین داده شد.

چند هفته بعد از روش درمانی دیگری برای همین بیماران استفاده شد. در طول هر نوع درمان میزان ضربا قلب، دمای بدن و فشار خون بیماران به دقت بررسی شد.

همچنین میزان افسردگی و اضطراب و خلق آنها نیز تحت آزمایش قرار گرفت.

محققان متوجه شدند: پس از درمان با پسیلوسیبین، میزان اضطراب و افسردگی بیماران تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرد.

بنابراین گزارش، بسیاری از گونه های قارچ های خوراکی سالیان متمادی به عنوان داروهای خانگی مورد استفاده قرار گرفته اند.

این قارچ ها خواص ضد سرطان یا ضد ویروسی داشته و برخی از آنها عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشند.

حتی برخی از مطالعات نشان می دهد که بعضی از انواع قارچ ها اثرات مثبت ذهنی و روانی روی انسان دارند. در گذشته از این قارچ ها برای بهبود وضعیت روانی افراد قبل از شروع جنگ استفاده می شده است.

متخصصان خاطرنشان می کنند که قارچ ها سبب تقویت استخوانها می شوند و ضمن رفع خستگی کمبود ویتامین D را نیز در بدن جبران می کنند. همچنین پژوهشگران می گویند: مصرف روزانه ۱۰۰ گرم قارچ خوراکی نیاز بدن به ویتامین C را برطرف می سازد. علاوه بر اینها، قارچ یک منبع غذایی غنی از ویتامین B۱ و B۱۲ است.

کمبود ویتامین B۱ زمینه ساز بروز بیماری بری بری است و ویتامین B۱۲ هم برای خونسازی ضروری است و کمبود آن سبب بروز کم خونی می شود. در مجموع مصرف ۱۰۰ گرم قارچ خوراکی تازه، نیاز روزانه افراد بالغ به ویتامین های محلول در آب را برطرف می سازد.

علاوه بر این، یکی از ترکیبات موجود در قارچ که بسیار هم مورد توجه و ضروری است، اسید فولیک است. در حال حاضر یکی از علل مهم کم خونی بویژه در زنان باردار کمبود اسید فولیک است.

قارچ ها همچنین حاوی نوعی ترکیب موسوم به لوواستاتین هستند که به طور طبیعی در این گیاه خوراکی تولید می شود و در کاهش چربی و کلسترول خون بسیار موثر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد